• Verzendtijd gem. 1 week
  • Het originele fotohalster sinds 2018

Wat vind jij van HHIC?

      Laat het ons weten!

Rating: 5 sterren
13 stemmen

Reacties

Femke
13 dagen geleden

Super netjes en leuk verpakt , fijn product voor foto bewerking makkelijk weg te werken top!

Ellen
2 jaar geleden

Super van kwaliteit en super producten dat je lever aan de mensen en in zet echt prachtig. Ik ben heel blij met de spullen die je maakt. En als er iets los is of mis is sta je ook altijd paraat met het na te kijken. Ik raad iedereen aan om bij jouw de spullen komen te halen of te bestellen ❤️

Minh
2 jaar geleden

Zo veel makkelijker weg te werken dan normale fotohalsters. Een absolute must have voor paardenfotografen!

LiseMarie
2 jaar geleden

Een tijdje geleden een neckrope gewonnen via een instagram winactie, super tevreden mee! Mooie kwaliteit, net afgewerkt, zacht en snijdt zeker niet. Daarnaast ook nog eens heel erg vriendelijk en snel geleverd, top service dus!

Daphne Design
2 jaar geleden

Een tijdje terug heb ik voor het eerst kennis mogen maken met de producten van HHIC. Zo heb ik het ‘Perfect Fit’ fotohalster besteld en het ‘Infinity’ touwhalster. De producten waren mooi verpakt bij het leveren, als een echt cadeautje. Het was dan ook erg leuk om deze produten uit te pakken. De kleur die gebruikt werd voor dit halster sprak mij meteen erg aan het is namelijk een hele mooie frisse en heldere kleur blauw.

Ik heb een blog geschreven over het infinity halster, deze is hier te lezen: http://daphne-design.nl/touwhalster-infinity-hhic/

Emilie
2 jaar geleden

Ik heb zelf een fotohalster en een rijhalster. Echt topkwaliteit en zeer snel verzonden. Voor het rijhalster had ik heel veel eisen hoe het moest zijn. Er werd meegedacht, suggesties gegeven en er werden foto’s gestuurd zodat ik kon zien hoe het er op dat moment uitzag

Charlotte Equisation
2 jaar geleden

Ik wist niet goed welke kleuren ik het beste zou combineren voor een neusband, na een berichtje heeft ze de kleurencombinaties die ik vroeg even samen gefotografeerd. Daarnaast ben ik altijd al tevreden geweest met de kwaliteit en maat van haar touwhalsters, waardoor ik met veel plezier opnieuw bestelde!

Kyra - VM Fotografie
3 jaar geleden

Ik gebruik vanaf het begin af aan de fotohalsters en touwhalsters van Ivanka. Het fotografie halster is makkelijk te gebruiken, ziet er niet heel mooi en strak uit maar is ook een hele goede prijs kwaliteitverhouding! Daarbij blijft Ivanka zich ontwikkelen waardoor haar producten telkens een nieuwe upgrade krijgen. Ze staat open voor eigen inbreng en is heel meedenkend en klantvriendelijk! Kort geleden haar longeer halster gekocht, wauw, wat een goede aanwinst! ik zeg dikke AANRADER!

Sanderijn de Bruin
3 jaar geleden

Van de week de foto halsters perfect fit besteld, en nu al binnen! Ze zien er heel netjes uit en ik kan niet wachten om ze te gaan gebruiken.
Ik kwam erachter dat ik beter 4 x losse halsters van de tijdelijke sale had kunnen bestellen ipv de set van 4 kleuren, en toen kreeg ik gelijk aangeboden dat ik het verschil terug gestort kon krijgen. En dat heeft ze gelijk gedaan! Hele goede service dus! Ik heb zojuist gelijk maar de 6m halsters besteld in alle vier de kleuren...

Sophie Goesaert Shots
3 jaar geleden

Ik gebruik nu al een aantal jaren de fotohalster van HHIC waar ik enorm tevreden over ben. De producten evolueren constant in de positieve richting! Laatst ben ik over gestapt naar de “Perfect Fit” fotohalsters die mijn oude model volledig overtreffen! Groeiende producten, super vriendelijke en altijd behulpzame service maken dit een top bedrijf!

Reactie plaatsen


Nieuwsbrief