• Bestellingen worden elk weekend verzonden!
  • Verzendtijd fotohalsters: max. 1 week
  • Verzendtijd andere producten: ong. 2 weken
Home » Recensies

Wat vind jij van HHIC?

      Laat het ons weten!

Rating: 5 sterren
11 stemmen

Reacties

LiseMarie
4 maanden geleden

Een tijdje geleden een neckrope gewonnen via een instagram winactie, super tevreden mee! Mooie kwaliteit, net afgewerkt, zacht en snijdt zeker niet. Daarnaast ook nog eens heel erg vriendelijk en snel geleverd, top service dus!

Daphne Design
5 maanden geleden

Een tijdje terug heb ik voor het eerst kennis mogen maken met de producten van HHIC. Zo heb ik het ‘Perfect Fit’ fotohalster besteld en het ‘Infinity’ touwhalster. De producten waren mooi verpakt bij het leveren, als een echt cadeautje. Het was dan ook erg leuk om deze produten uit te pakken. De kleur die gebruikt werd voor dit halster sprak mij meteen erg aan het is namelijk een hele mooie frisse en heldere kleur blauw.

Ik heb een blog geschreven over het infinity halster, deze is hier te lezen: http://daphne-design.nl/touwhalster-infinity-hhic/

Emilie
5 maanden geleden

Ik heb zelf een fotohalster en een rijhalster. Echt topkwaliteit en zeer snel verzonden. Voor het rijhalster had ik heel veel eisen hoe het moest zijn. Er werd meegedacht, suggesties gegeven en er werden foto’s gestuurd zodat ik kon zien hoe het er op dat moment uitzag

Charlotte Equisation
5 maanden geleden

Ik wist niet goed welke kleuren ik het beste zou combineren voor een neusband, na een berichtje heeft ze de kleurencombinaties die ik vroeg even samen gefotografeerd. Daarnaast ben ik altijd al tevreden geweest met de kwaliteit en maat van haar touwhalsters, waardoor ik met veel plezier opnieuw bestelde!

Kyra - VM Fotografie
6 maanden geleden

Ik gebruik vanaf het begin af aan de fotohalsters en touwhalsters van Ivanka. Het fotografie halster is makkelijk te gebruiken, ziet er niet heel mooi en strak uit maar is ook een hele goede prijs kwaliteitverhouding! Daarbij blijft Ivanka zich ontwikkelen waardoor haar producten telkens een nieuwe upgrade krijgen. Ze staat open voor eigen inbreng en is heel meedenkend en klantvriendelijk! Kort geleden haar longeer halster gekocht, wauw, wat een goede aanwinst! ik zeg dikke AANRADER!

Sanderijn de Bruin
6 maanden geleden

Van de week de foto halsters perfect fit besteld, en nu al binnen! Ze zien er heel netjes uit en ik kan niet wachten om ze te gaan gebruiken.
Ik kwam erachter dat ik beter 4 x losse halsters van de tijdelijke sale had kunnen bestellen ipv de set van 4 kleuren, en toen kreeg ik gelijk aangeboden dat ik het verschil terug gestort kon krijgen. En dat heeft ze gelijk gedaan! Hele goede service dus! Ik heb zojuist gelijk maar de 6m halsters besteld in alle vier de kleuren...

Sophie Goesaert Shots
6 maanden geleden

Ik gebruik nu al een aantal jaren de fotohalster van HHIC waar ik enorm tevreden over ben. De producten evolueren constant in de positieve richting! Laatst ben ik over gestapt naar de “Perfect Fit” fotohalsters die mijn oude model volledig overtreffen! Groeiende producten, super vriendelijke en altijd behulpzame service maken dit een top bedrijf!

Anouk Jesterhoudt Fotografie
6 maanden geleden

Het fotohalster van HHIC is voor mij een onmisbaar product tijdens een fotoshoot . Ik kan niet meer zonder!
Het fotohalster is erg makkelijk in gebruik. Het blijft stevig zitten en zakt niet af door de handige stopjes aan het fotohalster. Het fotohalster is in photoshop gemakkelijk weg te halen, zodat het net lijkt alsof het paard los staat.
Kortom, een echte aanrader!

Sen Fotografie
6 maanden geleden

Ik werk al een hele tijd met het fotohalster van hhic en ben er super tevreden mee. De kwaliteit is echt top en het halster werkt super fijn. Als ik meer fotohalsters wil aanschaffen, ga ik ze zeker weer hier bestellen, dus echt een aanrader!

Irma Dusselaar
6 maanden geleden

Net het prachtige foto halster binnen gekregen. Prachtig door eenvoud. Heel blij mee. Dankjewel.

Reactie plaatsen


Nieuwsbrief